WERKKRACHT

De afgelopen jaren heb ik - als communicatie-adviseur en projectleider - bij mogen dragen aan vele mooie, effectieve projecten en campagnes. Nationaal en internationaal. Ik ben er trots op dat ik een bijdrage heb geleverd aan onderstaande cases. 

GradusGroep

Branding
Het bouwen en uitbouwen van het merk Gradus; bureau voor loopbaanbegeleiding in de (semi-) publieke sector. De corporate identity vormgeven en uitwerken in off-, online en social media campagnes.


Vista Nova

Herpositionering
Het merk Vista Nova • school voor loopbaan en leiderschap • herpositioneren. Ontwikkeling nieuwe corporate identity, incl. uitrol in off-, online en social media campagnes. Primair doel: werving studenten!


Wethoudersvereniging

Podcasts
Met de podcastserie 'Nederland Wethoudersland' brengen we de pijlers van de WHV onder de aandacht van de primaire en secundaire doelgroepen. Gepresenteerd door Jeroen van Gool - directeur WHV.


Ichiban Snacks

Website
Heerlijk, authentiek, kwalitatief, hand made. Dat is het fingerfood van Ichiban. Tevens te verwerken in tal van (lunch)gerechten. Voor inspiratie ga je natuurlijk naar ichibansnacks.eu. Itadakimasu!

Hendrik Jan

Hendrik Jan

Jaarcampagnes
Jaarlijks voert Hendrik Jan 4-5 retailcampagnes, zoals ‘Snoeimeesters’, ‘Opscheppers’, ‘Zomerdromen’ en ‘Maaltijdtuintjes’. Zaadjes die social, online en instore bij de bouwmarkten effectief werden geplant.

Gyproc Habito

Gyproc

Introductiecampagne Habito
Een innovatieve gipskartonwand, vraagt om een niet alledaagse campagne. Centraal staat de film; een hoogstandje.
Winnaar Bouwkennis Marketingjaarprijs.

Tesa

Tesa

Benelux campagne
Herpositionering tesa precision tape in Nederland, Vlaanderen, Wallonië en Luxemburg. Met onder andere tv commerials, in program advertsing, print, social, online en instore (bouwmarkten).


DOM Security Systems

DOM

Europese campagne
Introductie ENiQ security system voor de zakelijke markt. Met events, uitnodigingen, informatie- en documentatiemateriaal, advertising en een animatiefilm in vele taalversies.

Jantje Beton

Loyalty programma
Buitenspelen draagt bij aan de gezonde ontwikkeling van kinderen. Voor de fondsenwerving werd een loyalty programma ontwikkeld, dat werd uitgerold via sociale media.

INretail

Naamswijzigingscampagne
Brancheorganisatie CBW-Mitex werd INretail. Zij kreeg een nieuwe corporate identity en een campagne, waarmee INretail geïntroduceerd werd bij alle leden, de politiek en stakeholders.

Gyproc GA

Gyproc

De slimste weg van G naar A
GA is een platform voor de duurzame renovatie van woningen. Deze werd geïntroduceerd door middel van een animatiefilm, een website, een beursstand en divers documentatie- en presentatiemateriaal.

ALD Automotive

New Mobility
ALD is niet langer een leasemaatschappij, maar mobiliteitsprovider, wat verder gaat dan leaseauto’s. Een toekomstbestendig concept dat werd onderstreept met een visiefilm, radio, print en divers presentatiemateriaal.

Yama

Portal & websites
Een portal en vier websites voor de verschillende business units van Yama werden door middel van de scrum-methode ontwikkeld; van concept tot en met de bouw. Zelfsturend teamwork smaakt naar meer.

Gemeente Utrecht

Visiefilm mobiliteit
Met deze film toont de gemeente Utrecht de veranderingen in de stad en waarom deze noodzakelijk zijn om de stad bereikbaar en leefbaar te houden. Gericht op burgers, bedrijven en stakeholders. Lokaal, nationaal en internationaal.

Oogmerk

Corporate- en retailcampagnes
Ontwikkeling van campagnes voor deze franchiseformule. Van concept, fotografie tot en met uitwerking van de middelen. De lokale ondernemer stond hierin centraal, dus zowel de instore- als printmaterialen werden geproduceerd met vele wissels.

Yama Foodservice

Yama

Visual identity
Voor de business units Yama Products en Yama Foodservice had ik de regie in het proces van concept, design, fotografie tot en met implementatie van de nieuwe visual identity.

OPDRACHTGEVERS EN KLANTEN

GradusGroep, Vista Nova, Wethoudersvereniging, Profile, Yama Products, Yama Food, NOC*NSF, Gemeente Utrecht, NS Internationaal (Thalys, Interrail, ICE International), InRetail (voorheen CBW-Mitex), Saint-Gobain Gyproc, DOM Security (internationaal), Tesa Benelux, Bike Totaal, Jantje Beton, NCDO, ALD Automotive, SAB Profiel, Mitra, Skandia, Hendrik Jan, Elma, Elektrofix, Reddy keukens, Styrka, Meubelplein Ekkersrijt, Mode Alliance, Alfa Accountants en Adviseurs, Lederland, WoonDôme, M-Line, Engelen Keukens, Dikkerboom Betonboringen, Otis Liften, Genicom, Inter Access, Actebis, Geesa.