25 jaar gepassioneerd

Ik heb voor diverse ontwerp-, reclame- en marketingbureaus mogen werken en voor een kleurrijk palet van opdrachtgevers uit de meest uiteenlopende sectoren. Deze rijke schakering aan ervaringen heeft mijn vakmanschap enorm verdiept en verbreed. Ik houd van de diversiteit, de continue wisselende dynamiek en het gezamenlijk koersen naar succes. Elke nieuwe uitdaging is een kans om samen iets unieks en groots te creëren.

Alles met communicatie

Mijn carrière heeft zich gevormd van office manager tot bladmanager, en van projectmanager tot account director. Op elk niveau heb ik met volle overgave mijn sporen verdiend en een rijkdom aan ervaring opgebouwd. Ik beweeg me op alle niveaus in een organisatie. Ben je op zoek naar een ervaren freelancer of interim professional? Laten we de mogelijkheden verkennen; ik ben slechts één contactmoment verwijderd.

Pure inspiratie

In mijn werk kan ik bergen verzetten. Ik ga met gemak grote uitdagingen aan en zet die om in successen. Toch is er altijd ruimte voor adempauzes waarin ik mijn creativiteit voed me schilderen en fotografie. Ik houd van gezelligheid met goede wijn, van koken en van heerlijk eten. En ik krijg bergen energie van festivals en concerten. Daarnaast houd ik van ontspannen (kampeer)vakanties en snuif graag cultuur op in musea of tijdens stedentrips. Dit alles samen vormt de balans die mij zowel persoonlijk als professioneel drijft.

Stemacteur

Enkele jaren geleden stapte ik in de fascinerende wereld van stemacteren en voice-over werk. Wat begon als een nieuw avontuur, is uitgegroeid tot heel leuk werk. Mijn stem is nu te horen in uiteenlopende radio- en tv-commercials, corporate video's, e-learnings, podcasts en escape rooms. Het blijft elke keer weer een genot om met mijn stem een nieuwe wereld te creëren. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze kant van mij? Neem dan een kijkje op de pagina Stemacteur voor meer informatie en demo's.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of en wanneer ik beschikbaar ben? Bel of mail me dan!

Nodig me uit voor een kop koffie en we bespreken samen waar en hoe ik je kan helpen. Dan zorg ik voor iets lekkers.

Stel een vraag