Ontwerp zonder titel 69 Ontwerp zonder titel 69 Ontwerp zonder titel 69

COMMUNICATIEKRACHT

Zoek je een interim marketing- en communicatieadviseur die aan een half woord genoeg heeft? Iemand die bedreven is in het bouwen van merken. Die extra handen en denkkracht biedt bij pieken. Of moeten er projecten vlotgetrokken worden?
Dan heb je COMMUNICATIEKRACHT nodig.

Al meer dan 25 jaar heb ik het tofste vak van de wereld. Ik mocht werken voor de mooiste bureaus en bedrijven. Samen aan de slag voor veel verschillende opdrachtgevers en in talloze branches.
Dynamisch, onderscheidend en mét resultaat.

Cases

Hieronder vind je enkele succesvolle opdrachten. Ik ben er trots op dat ik hieraan heb mogen bijdragen. Ik kan je hierover natuurlijk nog veel meer vertellen. Wil je meer cases zien, klik dan verder.

  Meer cases  

GradusGroep

Branding
Het bouwen en uitbouwen van het merk Gradus; bureau voor loopbaanbegeleiding in de (semi-) publieke sector. De corporate identity vormgeven en uitwerken in off-, online en social media campagnes.


Vista Nova

Herpositionering
Het merk Vista Nova • school voor loopbaan en leiderschap • herpositioneren. Ontwikkeling nieuwe corporate identity, incl. uitrol in off-, online en social media campagnes. Primair doel: werving studenten!


Wethoudersvereniging

Podcasts
Met de podcastserie 'Nederland Wethoudersland' brengen we de pijlers van de WHV onder de aandacht van de primaire en secundaire doelgroepen. Gepresenteerd door Jeroen van Gool - directeur WHV.


Ichiban Snacks

Website
Heerlijk, authentiek, kwalitatief, hand made. Dat is het fingerfood van Ichiban. Tevens te verwerken in tal van (lunch)gerechten. Voor inspiratie ga je natuurlijk naar ichibansnacks.eu. Itadakimasu!

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of en wanneer ik beschikbaar ben? Bel of mail me dan!

Nodig me uit voor een kop koffie en we bespreken samen waar en hoe ik je kan helpen. Dan zorg ik voor iets lekkers.

Stel een vraag